29 Ağustos 2007 Çarşamba

chelsea ile ronaldinho flörtü yilin bomba transferi


Ronaldinho Chelsea'ye gidiyor !İspanyol vatandaşlığına geçen Ronaldinho, yüksek vergiler nedeniyle ayrılma planları yapıyor.29 Ağustos 2007 11:38İspanyol vatandaşlığına geçtiği için gelirinin yüzde 43'ünü vergi olarak ödeyecek olan Ronaldinho, Chelsea'ye gidiyor İspanyol vatandaşlığına geçtiği için gelirinin yüzde 43'ünü vergi olarak ödeyecek olan Ronaldinho, Chelsea'ye gidiyor..
Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, 50 milyon pound (132.5 milyon YTL) bonservis bedeli karşılığında Chelsea yolcusu. İngiliz kulübünün Rus patronu Roman Abramovich'in en çok istediği oyuncuların başında gelen 27 yaşındaki yıldızın, İspanyol vatandaşlığına geçmesinin ardından vergi yükünün artması nedeniyle Chelsea'ye gitmek istediği belirtiliyor. Kadrosunda sadece üç AB statüsü dışında oyuncu bulundurma hakkı olan Barcelona'nın Ronaldinho için yaptığı vatandaşlık başvurusu kabul edildi. Bu da dünyaca ünlü yıldızın yıllık kazancının yüzde 43'ünü vergi olarak ödemesi anlamına geliyor. Bu gelişmenin ardından Ronaldinho'nun Chelsea'ye "Beni transfer" edin mesajını gönderdiği ifade edildi.

PAZARLIK MONACO'DA
Roman Abramovich'in Ronaldinho'nun aynı zamanda menajeri olan kardeşi Roberto de Assis ile geçen hafta iki kez yaptığı görüşme olumlu geçti. Rus işadamının Ronaldinho için haftada 150 bin pound (397 bin 500 YTL) teklifte bulunduğu belirtiliyor. Chelsea'nin genel direktörü Peter Kenyon ile Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın ile yarın Monaco'daki kura çekiminde pazarlık masasına oturacağı bildiriliyor. Barcelona'nın teklife soğuk bakmasına rağmen gitmek istediği için Brezilyalı oyuncuyu satacağı kaydediliyor

Hiç yorum yok:

SABAH Gazetesi - Spor